Kijkcijfers

Het is daarmee een maat voor de populariteit van een programma. In de regel worden enkel de kijkcijfers meegenomen van het lineair kijken.


Pin Op Film Docu Tv Podcasts

It is an adaptation of the South Korean programme of the same name in the Flemish community.

. We vinden het erg interessant om te weten of een nieuw programma wel of niet aanslaat. I Can See Your Voice blijft zaterdag goed presteren Luik-Bastenaken-Luik wordt gevolgd door zon 720000 sportliefhebbers. Of hoeveel mensen er op zondagavond voor de buis zijn gaan zitten om Boer zoekt Vrouw te kijken.

Zowel live als uitgesteld kijken op de dag van de uitzending. De openingsaflevering werd sinds de start op VIER en Play4 nooit beter bekeken. 01 mei 2022 1300 01 mei 2022 1300 2966 stemmen.

Met een wisselende en voor wie nog. De kijkcijfers zijn gebaseerd op dagcijfers. De prijzen waren midden op de weg voor luxe hapjes en een mooie prijs.

De familie Planckaert houdt zich daarnaast goed staande. De Mol 2022 startte gisteren met een knal. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators.

1 day agoNu VI weer terug is op de buis is maar liefst 22 procent van de Beau-kijkers afgehaakt. SBS 6 ziet kijkcijfers met 73 procent dalen zonder VI. Bij de resultaten in de sectie Digitaal vind je nog meer resultaten van videoplayers die door Gemius gemeten worden.

Wilfred genee johan derksen en rené van der gijp zie je elke werkdag om 2135 uur bij sbs6. Elke dag brengt BM Broadcast Magazine je op de hoogte van de best bekeken programmas op tv en online. Het Centrum voor Informatie over de Media CIM publiceert dagelijks de Top 20 van de kijkcijfers.

Het was sowieso een goede avond voor Talpa want ook de wedstrijd tussen Feyenoord en Marseille in de Conference League die werd. KIJKCIJFERSNL Kijkcijfers zijn regelmatig het gesprek van de dag. Vandaag Inside Gemist.

De laatste aflevering van De Oranjezomer op SBS 6 heeft zondag 941000 kijkers getrokken. Wat waren de kijkcijfers van gisteren. De meest bekeken halve finale is nog steeds die uit 2006 met Kate Ryan die werd uitgeschakeld in Athene.

Reizen Waes Wereldsteden is wel weer het best bekeken weekendprogramma gevolgd door De Mol. Elke dag vind je hier de kijkcijfers van de Nederlandse televisie plus de leukste tweets over de tv-programmas van gisteren. Wanneer een uitzending niet eerst op.

Vlaanderen keek zondagavond massaal naar het tiende seizoen van De Mol. De TV van gisteren. En wat te denken van een nieuwe presentator om een slecht programma.

Niet alleen op het scherm - met een verfbom een grote comeback en een feest - maar ook in de huiskamers. Hieronder staat een selectie van programma-resultaten voor alle schermen. De talkshow sluit daarmee af met een kijkcijferrecord blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek.

2 days agoDe kijkcijfers van Songfestivalfinales piekten twintig en achttien jaar geleden met ruim 18 miljoen Vlaamse kijkers voor de edities met Sergio 2002 en Xandee 2004 als Belgische kandidaten. VI Vandaag zit weer in de lift nipt verslagen door Beau Talkshow M kwakkelt al dagen. 18 19 en 20 maart 2022.

22 23 en 24 april 2022. De Meiland-herhaling trok vorige week dinsdag 216 duizend kijkers. De TV van gisteren.

Kijkcijfers Dag top 25 Direct naar de 25 meest bekeken programmas Read more TV Kijkcijfers De belangrijkste actuele tv-rapportages Read more. Maandag 25 april 2022. De kijkcijfers van Beau van Erven Dorens en zijn voorganger Eva Jinek záten al in zwaar weer maar duiken alleen maar verder onderuit nu directe concurrent V.

Mijn tafel vrienden hadden een filet die was uitstekend en een zalmgerecht die kregen hoge kijkcijfers. Tv-nieuws Tv-inhouden Radionieuws TVgids Soaps Dossiers Kijkcijfers Vlaanderen Kijkcijfers Wallonië Emotionele Nora Gharib vertelt over struggle for life op jonge leeftijd in Alloo bij Blind Gekocht start nieuwe zoektocht voor koppel Sarah en Paul. 29 april 2022 0740 29 apr 2022 0740 13703 stemmen.

Geen enkel programma bereikt de grens van 1 miljoen kijkers. Kijkcijfer is het statistisch berekende aantal personen dat naar een specifiek televisieprogramma kijkt. Stichting KijkOnderzoek SKO verantwoordelijk voor het onderzoek naar het kijkgedrag van de Nederlandse bevolking.

De finale van 2008 is dan weer de minst bekeken editie. Rob pakt als laatste troef zijn gitaar erbij in Boer Zoekt Vrouw. Door Luuk Hulsman Donderdag 13 januari om 0811 Sinds afgelopen maandag is er een nieuwe speler in de strijd der talkshows.

23 miljoen mensen zien finale Heel Holland Bakt. Luister de tv uitzending van vi vandaag voorheen veronica inside terug als podcast. Na een uitstekend bekeken eerste uitzending ruim een miljoen kijkers zakte het programma.

SKO is verantwoordelijk voor de rapportering en de controle van de kijkcijfers en voor aanpassingen en innovaties in de methode van het kijkonderzoek. 30 april 2022 0830 30 apr 2022 0830 4669 stemmen. Discover what Americans are watching and playing when it comes to streaming subscription video on demand SVOD TV and video games.

Maandag 21 maart 2022. Gouden cijfers voor VTM en Play4 met respectievelijk topscores voor de finale van The Masked Singer en de startaflevering van De Mol. Ook de kijkcijfers van televisieprogrammas zoals die verschijnen in de pers komen uit deze studies.

Kijkcijfers Koningsdag Koning In Maastricht Populair Vandaag Inside Profiteert Van Kaars Rel. These top 10 lists are compiled based on Nielsens SVOD and TV ratings. Tv-exit Johan Derksen is kijkcijferhit Angela de Jong direct door naar Op1.

I Can See Your Voice is a Belgian Dutch-language television mystery music game show that premiered on VTM on 26 March 2022. Ook de nieuwe fictiereeks Lost Luggage start behoorlijk. Ik kan het iedereen aanraden deze vestiging voor romantische vrij diners of zakelijke diners die.

Ze hebben betrekking op alle kijkers ouder dan 4 jaar gastkijkers inbegrepen voor de volledige duur van het programma. De server bracht uit sommige Creme Berle te beginnen voor het dessert. Soms worden ook de getallen van het uitgesteld kijken meegenomen.

Ondertussen ziet SBS 6 zijn kijkcijfers juist ontzettend stijgen. Een groot deel van Nederland wilde donderdagavond maar wat graag zien of en op welke manier Johan Derksen excuses zou maken voor het kaars-incident en dat resulteerde in torenhoge kijkcijfers voor Vandaag Inside. Nu VI terug is scoort de zender op hetzelfde tijdstip 340 procent kijkers méér.


Color Out Of Space Dvd Walmart Com Color Out Of Space Color Space Movies


Voer Voor Vroege Vogels11 J 72514 Op1 678stand 1813 Voor Op1 Legpuzzels


Kijkcijfers Zaterdag 6 Maart 2021 Showbizzsite Zaterdag Maart


Kijkcijfers Maastricht Professor


Kijkcijfers Maastricht Professor


Kijkcijfers Vrijdag 18 December 2015 December Vrijdag


Hamsteren Kijkcijfers 50plusser Nl Spice Tins Pioneer Woman Kitchen Vintage Tins


Kijkcijfers Eva Jinek Begint Met 556 000 Mooie Vrouw Vrouw Portret Aantrekkelijke Vrouwen


Mary 4 Mayor Dvd Re Vived Tv Series To Watch Producer Studio Mid Life Crisis


Pin On 1 Sabri Budak


The Listener Serie Mijnserie Lezen Gedachten Logan


Pin Op 2020 Cultuur


Pin Na Doske Legpuzzels Online


Pin On Keeping Christmas


Pin On Dvd Packaging


Pin By Mari Sevillano Parro On Buenos Dias Glassware Tableware Mugs


Paris Seveille 50plusser Nl Scenery Paintings Scenery Landscape Art

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel